Fred Film Radio CH1 Anglisht kjo është e flet radio anglisht nga transmetuesit. Saj fokusuar në thelb për të organizuar programe për dëgjuesit bazuar në Mbretërinë e Bashkuar dhe e saj edhe për qëllim që të ketë programe në çështjet e ndryshme ndërkombëtare që kanë të bëjnë film në lëvizje. Fred Film Radio CH1 anglisht është një radio shumë bindëse në internet.
Fred Film Radio CH1 Anglisht adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH1 Shqip
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH1 Shqip ]