top logo
Zona Mix është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. On-ajër që 2005 Stacioni komuniteti Eastside Radio transmeton në zonën më të madhe Francë dhe më gjerë. Zona Mix japin më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet. Zona Mix adresa faqen zyrtare është zonemix.eu
Zona Mix
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Zona Mix ]