top logo

Totem Tarn et Garonne hitet e Francës muzikë gjithë kohës. Totem Tarn et Garonne është e vetmja media në qytetin që paraqet zemrën pompuar shkëmb dhe godet përvojë muzikë. Të jetë argëtuan dhe të dalë me bas të jashtëzakonshëm të muzikës rock dhe intensiteti i bën të gjithë vetëm i çmendur në katin e valle.
Totem Tarn et Garonne adresa faqen zyrtare është www.radio-totem.net

Totem Tarn et Garonne
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Totem Tarn et Garonne ]