Skyrock Fm transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare. Transmetuesit Skyrock FM besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Hip Hop.
Skyrock Fm adresa faqen zyrtare është skyrock.fm
Skyrock Fm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Skyrock Fm ]