top logo

transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Lajm, revista, reports, intervista … a radio entirely dedicated to innovation from every angle!
Radio Village Innovation website address is “https://radiovillageinnovation.com

Radio Village Innovation
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Radio Village Innovation ]