Në përurimin e studios së re, Kam pasur kënaqësinë e marrjes së këtij tortë nga të gjithë ekipin.
Ky gjest me të vërtetë më preku dhe pasqyron kohezionin e këtij ekipi të madh që shoqëron mua në këtë pasion të përbashkët.
Radio VAG, një ekip entuziastësh të cilët mbajnë një i çmendur që punojnë për kënaqësinë e të gjithë prej jush dëgjuesve të dashur!

Radio VAG adresa faqen zyrtare është www.radiovag.com

Radio VAG
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Radio VAG ]