Lindur në 1991, Radio Salam ka dalë në radio peisazhin Lyon, si të parë stacioni radio e komunitetit nga ana e numrit të dëgjuesve.
Sot Radio Salam, Çështjet në Bourg en Bresse me të njëjtin sukses. Programi është i përgjithshëm, domethënë, kjo është për të gjithë, të rinj ose të moshuar, burra o gra, të bashkuar nga një angazhim për kulturën arabe-muslimane.
Qëllimi Radio Salam është i dyfishtë, për të promovuar këtë kulturë të përbashkët e cila është shtyllë e identitetit Radio Salam dhe për të mundësuar dëgjuesit Radio Salam për të jetuar plotësisht shtetësinë e tyre.
Gjeneratat e para të emigracionit Arabe, kanë një histori të, një kujtim, një trashëgimi që nuk duhet të shkelen nga harresa, Radio Salam kanë për detyrë për të mbrojtur atë dhe për të ndarë atë. Radio Salam janë lidhja mes të kaluarës dhe të tashmes, dhe së bashku Radio Salam të ndërtuar të ardhmen.

Radio Salam adresa faqen zyrtare është www.radiosalam.com

Radio Salam
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Radio Salam ]