Radio RGB broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio RGB broadcasters believe in providing real music variety.

Radio RGB website address is www.radiorgb.net

Radio RGB
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Radio RGB ]