Radio Krimi ushqen dëgjuesit e tyre me shpirt, hip hop, RnB dhe shumë forma të tjera të muzikës ngjashme. Për shkak se ata do të transmetojnë programe muzikore në këto zhanre muzikore për gëzimin e dëgjuesve të tyre botërore të gjerë. Së bashku me këto zhanër muzikës bazuar kjo radio gjithashtu luan blues, muzikë Funk shumë.
Radio Krimi adresa faqen zyrtare është www.radiokrimi.com

Radio Krimi
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Radio Krimi ]