Radio Campus Angers ka lindur në 2004 nga dëshira për të krijuar media për t'i shërbyer popullit dhe publikut, të promovojë informacione studentëve dhe zbulim kulturor. Pas debutimin e tij në radio në internet, Angers Radio Campus, mbështetur nga rrjeti i Radio Campus France miraton një linjë editoriale që i lejon atij për të shpejt të arritur qëllimet e tij informative dhe profesionale. Ajo gjithashtu i takon FRAP, Federata e gjitha radiot associative Pays de la Loire.

Në qershor 2007, pas dy vjet e programimit, CSA validates linjën editoriale e radios, në dritën e punës së bërë nga të gjithë shkrim dhe cakton [FM 103.0 MHz]. Menjëherë, Programi u fokusua kryesisht në informata dhe raporte, duke u fokusuar nga sezonin 2007 – 2008, një përmbajtje profesionale të informacionit lokal dhe kombëtar.

Radio Campus Angers adresa faqen zyrtare është www.radiocampusangers.com

Angers Radio Campus
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Angers Radio Campus ]