Playlist la Webradio është se lloj i radio online që i jep rrugë emocionale e muzikës dhe për ta bërë këtë Oldies mënyra e muzikës janë mënyra më e mirë. Playlist la Webradio luan shumë të muzikës 80 së bashku me muzikën e 80, ata kanë programe në krye popullore 40 dhe muzikës pop e cila i bën ata një radio talentuar online me muzikë të mirë.
Playlist la Webradio adresa faqen zyrtare është www.playlist-webradio.net

Playlist la Webradio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Playlist la Webradio ]