Në imazhin e instrumentit të cilën ajo huazon emrin e saj, Mellotron është përdorur si një kuti muzikë përmbajtja e të cilit është i pashtershëm dhe vazhdimisht në lëvizje.
Me ritmin e kohës, vende dhe stile, eksplorimin pafund Mellotron udhëhequr nga një qëllim: për të ndarë thelbin e muzikës.

LeMellotron adresa website zyrtar është www.lemellotron.com

Mellotron
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Mellotron ]