top logo

Indestar is a online music radio station. Indestar broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Indestar has something for all discerning music lovers.
Indestar website address is indestar.jimdo.com

Indestar
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Indestar ]