top logo

Guyane la 1ere është një radio stacion muzikë në internet. Guyane la 1ere transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Guyane la 1ere ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Guyane la 1ere adresa zyrtare e internetit është guyane.la1ere.fr

Guajana parë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Guajana parë ]