top logo

France Bleu Roussillon broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, France Bleu Roussillon broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.
Contact Info:
France Bleu Rousillon
24, Avenue Marechal-Leclerc
66000 Perpignan
04 68 51 90 00
France Bleu Roussillon website address is www.francebleu.fr

France Bleu Roussillon
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : France Bleu Roussillon ]