top logo

France Bleu Nord broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, France Bleu Nord broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.
Contact Info:
Le polychrome
507 avenue du president Hoover
59000 Lille
03.20.00.59.62
France Bleu Nord website address is www.francebleu.fr

France Bleu Nord
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : France Bleu Nord ]