top logo

Flyweb Tropikal broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Flyweb Tropikal broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown r’n’b caribbean salsa music.

Contact Info:
Maison des associations 37 Avenue du Plan de l’Eglise
Voisins-le-Bretonneux
Call +33 1 84 17 47 08
Flyweb Tropikal website address is flywebtropikal.fr
Flyweb Tropikal
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Flyweb Tropikal ]