top logo

Fashion FM is a hit live online broadcasting music channel based on France BFC Macon. Fashion FM plays different range of music genres like dance pop adult contemporary. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Contact Info:
4B Boulevard des 9 clès
Macon, France
Call +33 9 79 98 01 31
Fashion FM website address is www.fashionfm.fr
Fashion FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Fashion FM ]