top logo

CITERADIO broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, CITERADIO broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.
CITERADIO website address is citeradio.fr

CITERADIO
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : CITERADIO ]