Beaub Fm është një stacion radio komunitet ndodhet në rrethin e Limoges Beaubreuil.
Kultivimi i pavarësisë dhe hapjes vlerat, Radio Beaub Fm është në mbështetjen skenën e artit lokal dhe skena e pavarur kombëtare dhe ndërkombëtare.
Anëtar i Ferarock radio Beaub Fm për të zbuluar artistë ende pak publicitet.
Të pranishme në shumicën e ngjarjeve kulturore lokale, por edhe nacionale (Route du Rock, Festivali sertë, Printemps de Bourges, etj …), radio Beaub Fm promovon dhe shpërndan të gjithë muzikën moderne.

Beaub FM adresa faqen zyrtare është www.beaubfm.org

Beaub FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Beaub FM ]