Bac FM broadcasts its programmes decorate its playlists for Rock, Alternative Rock. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve. Their productions and information based programs contains such as Rock, Alternative Rock. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Bac FM official website address is www.bacfm.fr
Bac FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Bac FM ]