Addict Radio Star radio bazohet në krye 40 dhe muzika pop bazuar radio stacioni në internet. Ka shumë lloje të muzikës pop dhe në Francë industria është shumë i pasur i cili ka krijuar disa muzikantë të njohur në mbarë botën dhe Addict Radio Star është se lloj i radio internet me të cilën dëgjuesit mund të përjetojnë të gjithë muzikën e tyre.
Addict Radio Star adresa faqen zyrtare është www.addictradio.net

Addict Radio Star
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Addict Radio Star ]