top logo

80 and Disco Webradio plays their collection great songs from the 80’s and 90’s and while choosing music they are actually leaned toward the disco and funk genre of music. Me mbledhjen e të madh të muzikës në paketën e saj të plotë të radios e cila përshkruan për sasinë e tij absolut i përkushtimit në sjelljen më të mirë të 80-së dhe 90 për këngë.
80 and Disco Webradio official website address is www.8090webradio.wix.com

80 and Disco Webradio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : 80 and Disco Webradio ]