1413 AM

Info koment Stacione raport

1413 AM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, 1413 AM transmeton prodhime të ndryshme lokale.

1413 JAM adresa zyrtare e internetit është radiofono.eng.auth.gr

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations