100% Dashuri

Info koment Stacione raport

100% Dashuria luan këngë e bukur romantike pa asnjë shqetësim. Ata do të krijojë një mjedis që do të ju lutemi dëgjuesit e tyre në të gjithë vendin me disa këngë shumë të kap dorën e dashurisë për ditën e gëzimit të gjatë. Ajo ku ju do të bie në dashuri dhe mund të bëhet një nostalgjik pak.
100% Dashuria adresa website zyrtar është www.radioscoop.com

Vend: France

Zhanret: /

loading...

France Radio Stations

Popular Stations