Shpirti FM 101.4 communicates its projects enhance its playlists for a socially and socially different gathering of people. Notwithstanding the communicate of an assortment of data and stimulation programs, Shpirti FM 101.4 communicates various nearby preparations. Their preparations and data based projects contains, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, diversitetit dhe lojëra fusha.

Shpirti FM 101.4 Adresa e internetit është spiritfm.fi

Shpirti FM 101.4
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Finland : Shpirti FM 101.4 ]