Pispalan Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Pispalan Radio broadcasters believe in providing real music variety.

Pispalan Radio website address is www.pispalanradio.fi

Pispalan Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Finland : Pispalan Radio ]