radio MyHits

Info koment Stacione raport

Radio MyHits transmeton dy Tallinn, Estonia dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Top 40 / Pop, por ata nuk kanë ndonjë problem duke luajtur këngë nga zhanret e tjera. Radio MyHits Vizioni kryesor është për të luajtur ajo që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose thënë në mënyrë tjetër atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.

Radio MyHits adresën e internetit është www.myhits.ee

Vend: Estonia

Zhanret: /

loading...

Popular Stations