TDI Radio House always hit songs are played at the radio station. TDI House Radio is broadcasted from serbia 24 hours a day and they plays songs from different hit genres like soul, hip-hop, r dhe b, shkëmb, classic and songs those are used as a tonic to get relieved from boredom. TDI Radio House official website address is tdiradio.com E themeluar në shtator 28, 2005.
TDI Radio Shtëpia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ English : TDI Radio Shtëpia ]