top logo

Radio Romantica Espanol është një radio Broadcast me 24 orë të muzikës Romantica e kujtimeve në anglisht dhe spanjisht. Radio Romantica Espanol janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me El Salvador.

Radio Romantica Espanol adresa faqen zyrtare është radioromanticaespanol-ingles.mex.tl

Radio Romantica Espanol
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ El Salvador : Radio Romantica Espanol ]