El Remanente communicates its projects embellish its playlists for a socially and socially various group of onlookers. Notwithstanding the communicate of an assortment of data and excitement programs, El Remanente communicates various nearby creations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, current issues, i kuzhinës, social, eksitim dhe lojëra fusha.

El Remanente official website address is elremanente.org

El Remanente
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ El Salvador : El Remanente ]