El Libertador is a musical programs based radio in El Salvador. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, El Libertador joints Community as a platform gather and exchange ideas of music. El Libertador official website address is ellibertador
Liberator
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ El Salvador : Liberator ]