FM Mega 92.7 është një stacion radio muzikë. FM Mega 92.7 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. FM Mega 92.7 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.
FM Mega 92.7 Adresa e internetit është www.megafmonline.com
FM Mega 92.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Egypt : FM Mega 92.7 ]