San Gregorio Radio is a online music radio station. San Gregorio Radio broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. San Gregorio Radio has something for all discerning music lovers.

San Gregorio Radio official website address is www.sangregorio.edu.ec

San Gregorio Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : San Gregorio Radio ]