Radio Scandalo broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Scandalo broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown tracks and talk.
Radio Scandalo official website address is www.radioscandalo.com

Radio Skandal
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : Radio Skandal ]