Radio Callejon Dijital is a modern online based radio station, që sjell teknologjinë me cilësi të lartë transmetimi dhe cilësi të shëndosha e radio stacionit është shumë e qartë për të veshit. Radio Callejon is a popular radio of Ecuador. Zgjedhja e tyre kryesor i zhanër është muzikës botërore, music that is popular throughout the whole world and is trending are the main source of their playlist.
Radio Callejon Dijital official website address is www.radiocallejondijital.com

Radio Callejon Dijital
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : Radio Callejon Dijital ]