top logo
Los 40 Parimet është një transmetimi popullor radio stacion jetojnë nga Quito, Pichincha, Ecuador. Ajo luan shumë hit muzikës si Top 40 / Pop, Pop Latino, Reggaeton gjithë ditën e gjatë. Ajo ofron argëtim dhe flisni tregon 24/7. Ajo merr reagime nga dëgjuesit për të zhvilluar playlists vazhdimisht. Ai përdor spanjisht si gjuhë zyrtare. Los 40 Parimet adresa zyrtare e internetit është www.los40.com.ec
Los 40 Kryesor (Ecuador)
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : Los 40 Kryesor (Ecuador) ]