La Mega KE është një popullor kanal radio hit bazuar në Quito, Ecuador. Ajo luan lloje të ndryshme të zhanreve muzikore si Pop, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ajo gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje.
Adresa e internetit zyrtare La Mega KE www.lamega.ec
La Mega KE
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : La Mega KE ]