Radio Beat 40 është një stacion radio popullor transmetuar drejtpërdrejt nga Quito, Ecuador. Ajo luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Pop Latino gjatë tërë ditës 24/7. Ajo ofron shumë argëtim, flasim tregon për gjeneratën e të rinjve dhe është në dispozicion të gjithë botën përmes internetit. Ai përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht, dhe merr reagime nga dëgjuesit e tyre për të zhvilluar playlist e saj të vazhdueshme për të siguruar hitet e fundit gjithë kohës.
Radio Beat 40 Adresa zyrtare e internetit është beat40.es.tl
Rrah 40 Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : Rrah 40 Radio ]