GUESTLIST: Çdo të shtunë në 2:00 të dëgjoni takohet me yjet më të mëdha ekzistuese pavarësisht nga çdo gjë tjetër. Vizitorët e vonuara përfshijnë Labrinth, Ella Henderson, Sigma, Bashkimi J & Profesor gjelbër.

Showcase LOKALE: Çdo e mërkurë në 21:00 është një orë e muzikës më të mirë duke lënë Surrey dhe Hampshire. Get muzikë tuaj dëgjohet në ajër!

Eagle3 adresa zyrtare e internetit është www.eagle3.co.uk

Eagle3
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Eagle3 ]