Drum and Bass Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Drum and Bass Radio has become a very popular radio station of London, UK in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. Drum and Bass Radio official website address is www.differentdrumz.co.uk
Drum dhe Bass Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Drum dhe Bass Radio ]