ULTRA 106.7 FM është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. ULTRA 106.7 FM janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Bani, Dominican Republic.

ULTRA 106.7 FM adresa website zyrtar është ultrafm.com

ULTRA 106.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : ULTRA 106.7 FM ]