top logo

Salsa Radio is an online radio station that offers you uninterrupted music 24 orë në ditë. transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo.

Salsa Radio website address is soydominicana.net

Salsa Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Salsa Radio ]