MAMBO 94.3 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. MAMBO 94.3 FM broadcasters believe in providing Spanish Music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Spanish Music.

MAMBO 94.3 FM adresa website zyrtar është www.mambo94.com

MAMBO 94.3 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : MAMBO 94.3 FM ]