Ke Buena 105.5 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Ke Buena 105.5 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Spanish Music, Më 40 / Pop.

Ke Buena 105.5 Adresa zyrtare e internetit është kebuena105.com

Ke Buena 105.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Ke Buena 105.5 ]