Disko 88.9 FM radio është dhe FM internet Choice radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur lloj të ndryshme të muzikës. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Disko 88.9 FM broadcasts to the greater Santiago de los Caballeros, Dominican Republic area and beyond. Disko 88.9 FM provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.

Disko 88.9 FM adresa website zyrtar është www.disco89fm.com

Disko 88.9 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Disko 88.9 FM ]