Midtfjord Radio broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, Më 40 / Pop, Adult Contemporary and much more.

Midtfjord Radio website address is

Midtfjord Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Denmark : Midtfjord Radio ]