top logo

Italo Sound Radio është një bazë në komunitet transmetimi radio stacion me vizionin bazë të gazmoj shkëmbimin kulturor. Italo Sound Radio dëshiron për të përhapur kulturën e bukur dhe traditës së komunitetit të tyre në të gjithë botën në të njëjtën kohë ata i pëlqen për të mbajtur një të mirë dhe cilësi të pasuruar sistemin e transmetimit.
Italo Sound Radio adresa e internetit zyrtare është www.italosound.com

Italo Sound Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Denmark : Italo Sound Radio ]