Asirianisht Babilonia Radio është radio ku muzika botërore plotëson theks moderne muzikore. Radio mixes playlists e saj me aq shumë Worl dhe muzikë kulturore që të bëhet një kënaqësi të pastër në veshët. Për të marrë më të mirë të të dy botëve të vjetra dhe klasike muzikës botërore kjo është një radio e përkryer. Muzika klasike dhe kulturore e asirian Babilonisë Radio është absolutisht një zgjedhje më e mirë pa asnjë lloj dyshimi apo hezitim.
Asirianisht Babylon Radio adresa e internetit zyrtare është www.assyrians.dk

Asirianisht Babylon Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Denmark : Asirianisht Babylon Radio ]