top logo
Rock Max Oldies broadcasts both Czech Republic and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, R&B etj. Rock Max’s main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen. As Czech Republic has its own beautiful tradition of music and culture, Rock Max most of the time tries to play songs and arrange programs that’s going to represent its own tradition of music and culture. Official website of Rock Max Oldies is www.rockmax.cz
Rock Max Oldies
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Czech Republic : Rock Max Oldies ]